Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Οσμανί: Τι συζήτησαν

  • NewsRoom

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Bujar Osmani Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Bujar Osmani, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κύριο αντικείμενο των συνομιλιών αποτέλεσε η πορεία των διμερών σχέσεων και ιδιαίτερα η ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας και διασυνδεσιμότητας μεταξύ των δύο χωρών.

Συζητήθηκε, επίσης, η ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να καταστήσει σαφή την επιτακτική ανάγκη της πλήρους, συνεπούς και καλή τη πίστει εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη συνάντηση από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης και η Διευθύντρια του Διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Διαβάστε επίσης:

Τη Δευτέρα στο υπουργείο Ενέργειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Τι θα συζητήσει με τον Κώστα Σκρέκα

Prorata: Πρώτος σε δημοφιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ποιους προτιμούν οι πολίτες σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Ελευθερία στα ταξίδια μόνο με το εμβόλιο» – Πρωτοσέλιδο στην Bild η πρόταση Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ