• Πολιτική

    Συνάντηση Κουρουμπλή με τους γονείς του κρατούμενου λοχία Κούκλατζη

    • NewsRoom
    κουρουμπλης

    Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής


    Συνάντηση με τους γονείς του φυλακισμένου από τους Τούρκους λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, είχε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ορεστιάδα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τους δημάρχους Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη.

    Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο υπουργός, με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο, όπου κήρυξε την Παρασκευή την έναρξη του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με τίτλο «αλλάζοντας τις πόλεις, αλλάζουμε τον κόσμο», που διεξάγεται σήμερα και αύριο 20 και 21 Απριλίου.

    Σύμφωνα με του evros-news.gr, η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και έγινε με κάθε μυστικότητα, χωρίς φυσικά την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων.Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε στο Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη την προσωπική του συμπαράσταση, αλλά και της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες σε κάθε τομέα. Τόσο διπλωματικό, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο αλλά και με κάθε αφορμή όταν υπάρχει επικοινωνία με την τουρκική πλευρά, όπως πρόσφατα στο τηλεφώνημα Τσίπρα-Γιλντιρίμ μετά τον χαμό του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.

    Ο υπουργός ενημερώθηκε τους γονείς Κούκλατζη για το ποια είναι η κατάσταση του γιου τους όσο και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, όταν τους επισκέπτονται στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου παραμένουν για 50 ημέρες καθώς και πώς τους είδαν στην τελευταία επίσκεψή τους. Αποχωρώντας από το σπίτι της οικογένειας Κούκλατζη, ευχήθηκε ολόψυχα να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο παιδιών, αλλά και η δική τους και γρήγορα οι δυο στρατιωτικοί να επιστρέψουν στην πατρίδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνάντηση εργασίας Κουντουρά – ΕΛΙΤΟΥΡ για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spiegel: Δείγμα αδυναμίας η απόφαση του Ερντογάν να προκηρύξει εκλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν την λεγόμενη Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου



    ΣΧΟΛΙΑ