ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στις 7 περίπου το πρωί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου στην Κρήτη όταν περαστικοί ενημέρωσαν ότι στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το ανατολικό παραλιακό μέτωπο, επιπλέει μία γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι λιμενικές Αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η γυναίκα ανσύρθηκε από το νερό ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για γυναίκα ξένης καταγωγής με τις Αρχές να μην αποκλείουν για την ώρα κανένα ενδεχόμενο.
Πηγή: ekriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρός τραυματισμός 52χρονου ναυτικού στο πλοίο «Νήσος Μύκονος»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις-σοκ στην υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες και πτώση για τράπεζες, στο -3,79% η Lamda
- Ρωσικές υβριδικές επιθέσεις στην Ευρώπη: Αυξάνονται τα περιστατικά και ο φόβος για επικίνδυνη κλιμάκωση (χάρτης)
- Σάκης Ρουβάς: Έτσι αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη (video)
- Ελβετικά ρολόγια: Άλμα 9% στις εξαγωγές για τέταρτο μήνα παρά την πτώση στις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.