• Πολιτική

    Σήμερα στις 12:30 ανακοινώνονται τα μέτρα για την οπαδική βία – Η οργή του πρωθυπουργού

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Στις 12:30 και συγκεκριμένα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την οπαδική βία.

    Ήδη για το θέμα αυτό, πραγματοποιήθηκε ο Σάββατο, στο Μέγαρο Μαξίμου, έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

    Ο πρωθυπουργός δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες, στην καθιερωμένη ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το μήνυμα ότι δεν θα υπολογίσει το πολιτικό κόστος και θα προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

    «Όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη», τόνισε.

    Παράλληλα, επεσήμανε πως η κυβέρνηση θα συνεχίζει την προσπάθεια για εξάλειψη της οπαδικής βίας «όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται».

    Διαβάστε επίσης:

    Σύσκεψη υπό τον Κικίλια για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική σε περίπτωση χιονιά

    Μητσοτάκης για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό: «Είμαι οργισμένος, θα συνεχίσουμε τη μάχη για την οπαδική βία όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν»

    Χριστίνα Αλεξόπουλου στο mononews: 550 νέα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 2024



    ΣΧΟΛΙΑ