• Πολιτική

    Μητσοτάκης για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό: «Είμαι οργισμένος, θα συνεχίσουμε τη μάχη για την οπαδική βία όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν»

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Θα συνεχίσουμε τη μάχη όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του για τον εβδομαδιαίο απολογισμό εξέφρασε την οργή του για τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ο 31χρονος αστυνομικός και χαροπαλεύει στην ΜΕΘ.

    Ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θα αναφέρει πολλά σήμερα σχετικά με αυτό το θέμα, αφού αύριο Δευτέρα (11/12) θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την οπαδική βία. Ωστόσο διαβεβαίωσε πως «εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη».

    Θέλω να εκφράσω την οργή μου για το συμβάν αυτό, και να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίθεση κατά αστυνομικού σε επεισόδια στου Ρέντη.

    Ο κ. Μητσοτάκης διαμηνύει πως η κυβέρνηση θα συνεχίζει την προσπάθεια για εξάλειψη της οπαδικής βίας «όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται».

    «Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία. Και σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να πούμε μαζί μια προσευχή για τον νέο αυτό άνθρωπο που δίνει τον αγώνα για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί άλλωστε είναι παιδιά μας και διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας» τονίζει ο πρωθυπουργός.

    Διαβάστε επίσης

    «Ρίχνει» τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων η επενδυτική βαθμίδα



    ΣΧΟΛΙΑ