ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βαθιά θλίψη για τα τραγικά γεγονότα στην Τσέτινα, στο Μαυροβούνιο, εκφράζει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το υπουργείο Εξωτερικών.
Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.
Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η Ελλάδα καταδικάζει αυτές τις πράξεις βίας και στέκεται αλληλέγγυα με τον στενό φίλο της, το Μαυροβούνιο και τον λαό του.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Τσέτινα, στα κεντρικά του Μαυροβουνίου.
Διαβάστε επίσης
Πηγές ΥΠΕΞ για Ακάρ – Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα δεν θα παίξει το παιχνίδι της έντασης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Ισχυρές μπόρες σε 6 περιοχές και 8 μποφόρ στο Αιγαίο – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Στρατηγική συμμαχία Pharmachim-Samsung Bioepis για τα βιοομοειδή στην Ελλάδα – Οι πρωταγωνιστές της συμφωνίας μιλούν στο Mononews
- Νέα εποχή για τις τέσσερις Συνεταιριστικές Τράπεζες – Εστιάζουν στη χρηματοδότηση των ΜμΕ και την στήριξη των τοπικών οικονομιών
- Εκπαίδευση 2030: Γνώση, ευκαιρίες και ανάπτυξη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.