ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΕ: Διχάζει τις υπό ένταξη χώρες το σχέδιο για είσοδο στην Ένωση νέων μελών με μειωμένα δικαιώματα – Αντιδρά η Ουκρανία
Βαθιά θλίψη για τα τραγικά γεγονότα στην Τσέτινα, στο Μαυροβούνιο, εκφράζει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το υπουργείο Εξωτερικών.
Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.
Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η Ελλάδα καταδικάζει αυτές τις πράξεις βίας και στέκεται αλληλέγγυα με τον στενό φίλο της, το Μαυροβούνιο και τον λαό του.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Τσέτινα, στα κεντρικά του Μαυροβουνίου.
Διαβάστε επίσης
Πηγές ΥΠΕΞ για Ακάρ – Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα δεν θα παίξει το παιχνίδι της έντασης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι πραγματικά συμβαίνει στην Γροιλανδία
- Πρεμιέρα Πιερρακάκη στο τιμόνι του Eurogroup – Η «εξίσωση» με τους 6 υποψήφιους για την ΕΚΤ και οι απειλές Τραμπ για νέους δασμούς λόγω Γροιλανδίας
- Μαρία Καρυστιανού: Aγιαστούρα και πολιτική
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Optima, Aegean, Lamda, OΠΑΠ, Profile, Fourlis