• Πολιτική

    Σύγκρουση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ στη Bουλή για τον ΕΦΚΑ – Λογομάχησαν Γιαννακοπούλου, Σκουρλέτης

    • NewsRoom
    Νάντια Γιαννακοπούλου - Πάνος Σκουρλέτης

    Νάντια Γιαννακοπούλου – Πάνος Σκουρλέτης


    «Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στη βουλή μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου, με αφορμή την άρνηση του ΚΙΝΑΛ να στηρίξει την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον ΕΦΚΑ.

    Αφορμή για τη σύγκρουση έδωσε το «παρών» του ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία, με τη Νάντια Γιαννακοπούλου να ζητά από την Ολομέλεια να μη μείνει στον τύπο του Συντάγματος, αλλά να κάνει κριτική στην ουσία του νομοσχέδιου.

    «Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι», σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στην ΝΔ».

    «Δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτικής»

    Στη συνέχεια, η κ. Γιαννακοπούλου «σήκωσε το γάντι» της αντιπαράθεσης, απαντώντας: «Κύριε Σκουρλέτη, μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται».

    «Πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε εμάς δεν θα βρείτε τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις. Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε τι είναι;», πρόσθεσε.

    Διαβάστε επίσης:

    Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα μέτρα: Ποια μπαίνουν στο συρτάρι για τους εμβολιασμένους

    Εμπάργκο όπλων στην Τουρκία ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου



    ΣΧΟΛΙΑ