• Πολιτική

    Η συγκινητική ευχή Καμμένου σε Βίτσα που τους έκανε να βουρκώσουν


    Σε άκρως συγκινητικό τόνο διαδραματίστηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής των υπουργείων, με τον υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο να βουρκώνει αρκετές φορές κατά τη διάρκειά της.

    Εξίσου συγκινητική ήταν και η ευχή που έδωσε ως κατευόδιο στον πρώην συγκυβερνήτη του στο ΥΠΕΘΑ και νέο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

    Απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Βίτσα, λοιπόν ο Πάνος Καμμένος ευχήθηκε η Υπερμάχος Στρατηγός, προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων να τον συνοδεύει και στα νέα καθήκοντά του. Με σπασμένη φωνή μάλιστα τόνισε ότι ο απερχόμενος ΑΝΥΕΘΑ αφήνει την ανάμνηση ενός υπουργού που αγαπήθηκε.

    Twitter
    Πάνος Καμμένος. Αρχηγός ΑΝΕΛ

    «Αντιμετωπίσαμε μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό τη δύσκολη μεταναστευτική κρίση. Μέσα σε πέντε ημέρες. Είναι η πρώτη φορά που σε τρία χρόνια δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα διαφωνίας. Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές που έγιναν γνωστές και άλλες όχι. Να ευχηθώ η υπερμάχος στρατηγός, η προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων να τον συνοδεύει και στα νέα του καθήκοντα. Η ανάμνηση που αφήνει είναι ενός υπουργού που αγαπήθηκε», είπε φανερά συγκινημένος ο Πάνος Καμμένος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Καμμένος καλωσόρισε τον Κουβέλη στο Πεντάγωνο: «Δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Καμμένος: Θα τα βρουν Κουβέλης-Καμμένος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Live: Η ορκωμοσία των νέων υπουργών: Με την λέξη «δηλώνω» και χωρίς παρουσία εκπροσώπου της Εκκλησίας



    ΣΧΟΛΙΑ