• Πολιτική

    Ο Καμμένος καλωσόρισε τον Κουβέλη στο Πεντάγωνο: «Δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα» (video)


    Σε ευχάριστο κλίμα, με φιλοφρονήσεις και υποσχέσεις για αρμονική συνεργασία, ο Πάνος Καμμένος καλωσόρισε τον Φώτη Κουβέλη στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παρά τις «βαριές κουβέντες» που είχαν ανταλλάξει στο παρελθόν, όταν ο κ. Καμμένος αποκαλούσε τον κ. Κουβέλη, «άρχοντα των μαξιλαριών», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε πως
    «σ’ αυτό το υπουργείο, στις ένοπλες δυνάμεις, δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα».

    Ο κ. Καμμένος μίλησε για μια συνεργασία για την οποία είναι σίγουρος πως θα κυλήσει ομαλά, καθώς ο κ. Κουβέλης είναι ένας έμπειρος πολιτικός που έχει συμμετάσχει 2 φορές σε κυβέρνηση. Όπως είπε είναι γνώστης των εθνικών θεμάτων και αυτό θα τον βοηθήσει στην θητεία του, που όπως τόνισε θα κρατήσει 1,5 χρόνο.

    Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής, ο οποίος στο παρελθόν θεωρούσε αδιανόητη τη συνεργασία με τον κ. Καμμένο, προτίμησε να απευθυνθεί στα στελέχη του υπουργείου και των ενόπλων δυνάμεων και να εξάρει το έργο του προκατόχου του, Δημήτρη Βίτσα. Όπως δήλωσε, θέλει να είναι «άξιος συνεχιστής ενός άξιου υπουργού» αναφερόμενος στα πεπραγμένα του Δημήτρη Βίτσα ο οποίος διορίστηκε υπουργός Μετανάστευσης.

    «Σημαντικό το έργο που επιτελείτε μέσα σε αντίξοες συνθήκες με κυρίαρχη αντιξοότητα τις οικονομικές συνθήκες» είπε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς.

    «Να σας διαβεβαιώσω ότι τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω και εγώ και η συνεργασία είναι αυτή που θα αναδείξει και το δικό μου έργο αλλά κυρίως το δικό σας έργο» τόνισε ο Φώτης Κουβέλης απευθυνόμενος στα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που παρακολουθούσαν την τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.

     

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Όταν ο Φώτης Κουβέλης έλεγε πως δεν νοείται συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κόρη του Κουβέλη συστήνει «ξύδι»… σε όσους το χρειάζονται!



    ΣΧΟΛΙΑ