ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε, λίγο πριν από την ανακοίνωση των exit polls, η συνεδρίαση κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, απουσία του Αλέξη Τσίπρα.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν από τις 5 το απόγευμα και η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 6, με τους συμμετέχοντες να αποχωρούν χωρίς να κάνουν δηλώσεις, αλλά και με εμφανή τον προβληματισμό στο πρόσωπό τους για το αποτέλεσμα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης που, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τα exit polls, θα είναι συντριπτική ήττα για την απερχόμενη κυβέρνηση.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Έφη Αχτσιόγλου, Τάσος Πετρόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιώργος Μπαλάφας, Παναγιώτης Ρήγας, Τρύφων Αλεξιάδης κ.α.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ματθαίου: Οι Κούφιοι άνθρωποι της εποχής μας
- Το Βιετνάμ των κροίσων: Superyachts, ιδιωτικά jets και μια νέα παγκόσμια τάση πολυτέλειας
- H επιτυχία του Πιέρ, η ντροπή στα Κατεχόμενα, η Γιάννα και το τηλεσκόπιο, τι θα γίνει με Βορίδη – Αυγενάκη και το ποσοστό της ΝΔ
- Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
