ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες χιονοπτώσεις σήμερα, Σάββατο, προκάλεσαν την ματαίωση περισσοτέρων από 100 πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα βελτιωθούν.
Ανάμεσα στις 115 πτήσεις που έχουν μέχρι στιγμής ματαιωθεί είναι και υπερατλαντικές, ενώ η British Airways ματαιώνει πολλές εσωτερικές πτήσεις της προς Εδιμβούργο, Γλασκώβη και Μάντσεστερ καθώς και πτήσεις προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Στο τέλος του περασμένου μήνα το αεροδρόμιο είχε ματαιώσει πολλές πτήσεις έπειτα από την έλευση της χιονοθύελλας «το τέρας από τα ανατολικά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Κέρκυρας λόγω ισχυρών ανέμων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει ο καιρός σήμερα – Έρχονται βροχές και σκόνη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βρετανία για Ρωσία: Η απέλαση των διπλωματών μας δεν αλλάζει τίποτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quality & Reliability: Αναλαμβάνει την ανάπτυξη του Συστήματος Επαγγελματικής Συνταξιοδότησης του Δημοσίου της Κύπρου
- Κυρανάκης: Στόχος μας από Σεπτέμβριο η 24ωρη λειτουργία μετρό, τραμ και λεωφορείων τα Σαββατοκύριακα
- Οι δυο φάκελοι Πιερρακάκη με την «εργαλειοθήκη» των έκτακτων μέτρων στήριξης – To σχέδιο για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- Χρηματιστήριο: Αντίδραση με την Aegean πρωταγωνίστρια και την Alpha να κοιτάζει τα 3 ευρώ
