• Πολιτική

    Σε εξήντα χιλιάδες μέτρησε τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η ΕΛΑΣ!

    • NewsRoom


    Σε μια αμφιλεγόμενη ανακοίνωση που θα συζητηθεί, η Ελληνική Αστυνομία κάνει λόγο για μόλις 60.000 διαδηλωτές που παίρνουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία. Η αστυνομία μάλιστα μέτρησε μόλις 326 λεωφορεία, τα οποία έχουν φτάσει την Αθήνα.

    Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να παίρνουν την αφορμή και να επιτίθενται κατά των απλών διαδηλωτών διαλύοντας το συλλαλητήριο.

    Δείτε την αμφιλεγόμενη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

    Από ώρα 14:00 σήμερα (20-01-2019) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

    Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

    Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική (326) λεωφορεία, από τα οποία (253) από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, (71) από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και (2) από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για «τραυματίες αστυνομικούς» – Καμία αναφορά για χημικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγαρμπη προβοκάτσια στο Σύνταγμα: Κουκουλοφόροι προκαλούν επεισόδια και τα ΜΑΤ διαλύουν με χημικά το Συλλαλητήριο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η… «προφητεία» του Αλέξη Τσίπρα: «Φαντάζομαι πως οι ακραίοι θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν το συλλαλητήριο»



    ΣΧΟΛΙΑ