• Πολιτική

    Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία – Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις (upd)

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε για σήμερα (09/12) στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με την οπαδική βία.

    Επισημαίνεται ότι οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το μεσημέρι τη Δευτέρας (11/12) από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο σενάρια που τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη ήταν η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, κάτι που ζητούν και οι ενώσεις των αστυνομικών. Και δεύτερον η διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

    Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

    Διαβάστε επίσης

    Άδωνις Γεωργιάδης για επεισόδια στου Ρέντη: «Σκασμένος ο Μητσοτάκης – Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης για τον αστυνομικό»

    Μπαράζ ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας – «Φρένο» στην αδήλωτη εργασία με την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας



    ΣΧΟΛΙΑ