• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης για επεισόδια στου Ρέντη: «Σκασμένος ο Μητσοτάκης – Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης για τον αστυνομικό»

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης


    «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος. Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ζωής αυτού του παιδιού και των υπολοίπων αστυνομικών», τόνισε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης

    «Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τον αστυνομικό. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι΄αυτόν. Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να καταφέρει. Αισθάνομαι θλίψη που ένας νέος συμπολίτης μας κατά την εργασία του βρέθηκε σε αυτό το φρικτό γεγονός. Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα. Ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, η κοινωνία λέει δεν πάει άλλο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ  ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι εξαιτίας του γεγονότος αυτού «ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος. Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ζωής αυτού του παιδιού και των υπολοίπων αστυνομικών».

    Αναφερόμενος στην αύξηση του βασικού μισθού, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:«Στον αλγόριθμο που καθορίζει την αύξηση του βασικού μισθού είναι ο πληθωρισμός και η ανάπτυξη. Η ιδέα της αύξησης του βασικού μισθού είναι να μπορεί η αύξηση να είναι στα πλαίσια των αντοχών της οικονομίας. Η απόφασή μας να ξεπαγώσουμε νωρίτερα τις τριετίες δικαιώθηκε από την ταχύτερη αποκλιμάκωση της ανεργίας. Απεδείχθη ότι όταν πήραμε αυτή την απόφαση ξέραμε τι κάναμε. Είμαι ευτυχής που είμαι ο υπουργός που ζει την ανεργία κάτω από το 10% και αυτός ο υπουργός που επί των ημερών του θα απολαύσουν οι υπάλληλοι πολύ μεγαλύτερους μισθούς».

    Διαβάστε επίσης

    Ρέντη: Σε τρίτη επέμβαση θα υποβληθεί ο 31χρονος αστυνομικός – Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες – Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου



    ΣΧΟΛΙΑ