Πολιτική

Τατσόπουλος: Το σχόλιο του για τη δικηγόρο που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

  • NewsRoom
Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος


Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος το χθεσινό post της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια.

Η κ. Τσουκαλά, ευχαρίστησε μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, όσους την βοήθησαν και την στήριξαν. Μεταξύ άλλων έγραψε «ό, τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή» και «θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Η δικηγόρος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το Πολυτεχνείο, παρέμεινε επί ημέρες στην Εντατική και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της δηλώνει πως «ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς» και δίνει την υπόσχεση στους ομοϊδεάτες της πως «θα βρεθούμε πάλι στο δρόμο». Διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση κάποιος που θα ερχόταν από τον πλανήτη Άρη ή και από πιο κοντά -από τη Ρώμη, ας πούμε- θα έμενε αναμφίβολα με την εντύπωση πως τη ναυτική φωτοβολίδα την έριξαν αστυνομικοί πάνω της, αλλά αφού δεν κατάφεραν να την σκοτώσουν, δεν κατάφεραν και να κάμψουν το αγωνιστικό της φρόνημα. Παιδιά, θα το ξαναπώ. Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα έχει ξεφύγει προ πολλού από την αρμοδιότητα της πολιτικής επιστήμης. Άλλες επιστήμες και άλλα ευαγή ιδρύματα οφείλουν να ασχοληθούν μαζί της. Καλό σας βράδυ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το συγκλονιστικό μήνυμα της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Video-σοκ! Η στιγμή που η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου στα Εξάρχεια


ΣΧΟΛΙΑ