• Top Stories

    Ποια είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

    • NewsRoom
    πολυτεχνείο


    Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, η οποία χθες έγινε στόχος αγνώστων κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.

    Η 55χρονη δικηγόρος είναι εγκληματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II. Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).

    Εκτός από ακαδημαϊκός και εγκληματολόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (2010-2012).

    Το έτος 2013, ο τότε διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Αμυγδαλέζα της πρότεινε να εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο σεμιναριακών διαλέξεων για τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη μετανάστευση σε δόκιμους αξιωματικούς.

    Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη σήμερα, Σάββατο:

    «Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, ”Ο Ευαγγελισμός”, γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναζητούνται οι υπεύθυνοι για τον τραυματισμό της δικηγόρου στα Εξάρχεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πηγές Χ. Τρικούπη: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το debate – Η αλληλογραφία (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Το ασφαλιστικό «θηλιά» για την κυβέρνηση – Ασφυκτικές πιέσεις από τους δανειστές για μείωση συνταξιοδοτικών δαπανών



    ΣΧΟΛΙΑ