Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Παρέμβαση στο ζήτημα των δανείων που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά και τη νομοθετική ρύθμιση που ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τους δανειολήπτες.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση  που έκανε στα social media «η σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία για τους δανειολήπτες δικαιώνει την προ ημερών παρέμβασή μου, για την ανάγκη της άμεσης εφαρμογής των αποφάσεων της δικαιοσύνης δίχως καθυστέρηση και δεύτερες σκέψεις.

1

Ωστόσο δυσκολεύομαι να κατανοήσω με ποια νομική ή ηθική βάση εξαιρούνται δανειολήπτες που υπέστησαν την ίδια ακριβώς επιβάρυνση, μόνο και μόνο επειδή η ρύθμισή τους ολοκληρώθηκε ή απωλέσθηκε στο μεταξύ.

Η αποκατάσταση της νομιμότητας δεν μπορεί να είναι επιλεκτική. Στην πολιτική το αυτονόητο δεν πρέπει να είναι ζητούμενο».

 

Διαβάστε επίσης 

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Πού οφείλεται η εκτίναξη του κόστους στέγασης; Τι προτείνει για να ανοίξουν τα κλειστά σπίτια

ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η επικαιροποίηση των στοιχείων εγγεγραμμένων μελών του Μητρώου Εκπαιδευτικών

Περιορισμένες αγοραπωλησίες στα τάνκερ και ένας Έλληνας αγοραστής στα φορτηγά πλοία