ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Reuters: Η Ελλάδα παύει να είναι η πιο χρεωμένη χώρα της ευρωζώνης – Το δημόσιο χρέος θα μειωθεί και από αυτό της Ιταλίας
Ο γραμματέας της Λέγκα Ματτέο Σαλβίνι και ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο είχαν σήμερα συνάντηση στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, Παλάτσο Κίτζι, με θέμα τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε.
«Καμία ιταλική τράπεζα δεν θα βρεθεί σε δυσκολία, είμαστε θετικοί και ως Λέγκα και Πέντε Αστέρια εργαζόμαστε συντονισμένα για την ανάπτυξη και την αλλαγή της χώρας», τόνισε ο Σαλβίνι, σε γραπτό ανακοινωθέν του.
Όπως διέρρευσε, η συνάντηση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και έγινε αναλυτική αναφορά στα «τεστ αντοχής» στα οποία θα υποβληθούν και οι ιταλικές τράπεζες, στις 2 Νοεμβρίου.
Σε ότι αφορά τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, ο Λουίτζι Ντι Μάιο τόνισε μέσω Facebook ότι είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε ευνοϊκή ρύθμιση για επιστροφή αδήλωτων κεφαλαίων από το εξωτερικό, μέτρο το οποίο αρχικά είχε δείξει να επιθυμεί η Λέγκα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο «χτύπημα» Fitch σε Ιταλία: Υποβάθμισε 5 ιταλικές τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζες σε μετάβαση: Πώς αλλάζει η καθημερινή εξυπηρέτηση
- Ο Πίτερ Μαγιάρ την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για συνομιλίες με την πρόεδρο της Κομισιόν
- Άγρια κόντρα Δούκα – Κεφαλογιάννη: Η Αθήνα δεν έχει ανάγκη από εξωραϊσμούς όψιμων υπερασπιστών
- «Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για τη χρηματοδότηση της υπεράσπισης Μαδούρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.