• Πολιτική

    Σακελλαροπούλου: Συνάντηση με τους επικεφαλής των κυπριακών κομμάτων

    • NewsRoom
    Σακελλαροπούλου: Δεν χωρεί καμία υποχώρηση έναντι απαράδεκτων διεκδικήσεων και επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας


    Συνάντηση με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων Κύπρου είχε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη.

    Στην συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του ΚΣ της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους και η επικεφαλής του κινήματος Ανεξάρτητων Άννα Θεολόγου.

    Η κ. Σακελλαροπούλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις θέσεις των κομμάτων στο Κυπριακό, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια πολιτική σκηνή. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τους συλλόγους: Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων, Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων, Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ, Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ