• Πολιτική

    Ραγδαίες εξελίξεις: Την Παρασκευή το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου – Αναβάλλει τη συνέντευξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ!

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος


    Την ερχόμενη Παρασκεύη θα πραγματοποιηθεί τελικά το πολυσυζητημένο ραντεβού μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

    Οι δύο άντρες σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησαν τηλεφωνικά το βράδυ της Τρίτης, καταλήγοντας σε συμφωνία. Μάλιστα, όπως διαρρέεται, ο Πάνος Καμμένος πείστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την Τετάρτη τηλεοπτική του συνέντευξη στο STAR, η οποία θα πραγματοποιούταν μια ώρα μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN! Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

    Οι κκ. Καμμένος και Τσίπρας συμφώνησαν να μην μιλήσουν δημοσίως πριν το τετ-α-τετ, στο οποίο φαίνεται πως θα κριθούν οι τελικές τους αποφάσεις. Μετά από αυτό, παραμένει άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης.

    Υπενθυμίζεται πάντως πως την Πέμπτη και την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί την Αθήνα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, με το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο αποτελεί το αγκάθι στις σχέσεις Καμμένου και Τσίπρα, να βρίσκεται μεταξύ των θεμάτων που αναμένεται να συζητηθούν.



    ΣΧΟΛΙΑ