• Πολιτική

    Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν σήμερα Σκουρλέτης και Βούτσης

    • NewsRoom
    Πάνος Σκουρλέτης - Νίκος Βούτσης

    Πάνος Σκουρλέτης – Νίκος Βούτσης


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μία ημέρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος 

    Σε λίγες ώρες αναμένεται να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Βούτσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

    Τα δύο στελέχη αναμένεται να δημοσιοποιήσουν την κίνησή τους με ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ώρες, στην οποία θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αποχωρούν.

    Αμφότεροι, έτσι, δεν θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

    Σημειώνεται ότι η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο και σε αυτή τελικά θα συμμετάσχουν και τα μέλη της «Ομπρέλας» όπως αποφασίστηκε μετά από μαραθώνια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

    Η είδηση αυτή έρχεται μάλιστα, λίγη ώρα μετά τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το προσεχές Σαββατοκύριακο με φράσεις όπως «δεν θα κάνουμε πίσω», «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος», «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταματήσει».

    Χθες 9/11, 1.300 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ανάμεσά τους δυο εν ενεργεία βουλευτές και πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές – συνυπογράφουν κείμενο υπό τον τίτλο «Διέξοδος Αριστερά».

    Υποστηρίζουν ότι ο μύθος του ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη είναι μια απάτη και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και η θρασύτητα ενός ιδιοκτήτη που αποφαίνεται «όποιος διαφωνεί φεύγει».

    Διαβάστε επίσης:

    Δύο σενάρια για τον ΣΥΡΙΖΑ: Διάσπαση το Σαββατοκύριακο ή ο Κασσελάκης «κουτσή πάπια»

    Λαζόπουλος για Τσακαλώτο: Το να φύγει δεν λέγεται διάσπαση, λέγεται έφυγε μια σταγόνα από το ποτήρι

    Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν θα κάνουμε πίσω», λέει πριν την Κεντρική Επιτροπή



    ΣΧΟΛΙΑ