• Πολιτική

    Ραγδαίες εξελίξεις για τον 13χρονο Θανάση: Μαρτυρία-κλειδί οδηγού ταξί


    Νέα εξέλιξη για την υπόθεση εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση, έπειτα από σημαντική μαρτυρία ενός οδηγού ταξί. Ο Θανάσης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 23 Μαρτίου και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

    Ενώ έχει περάσει περισσότερο από ένα 24ωρο από την ημέρα εξαφάνισής του στο Περιστέρι, η μαρτυρία του επαγγελματία οδηγού μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του 13χρονου.

    Σύμφωνα με το κανάλι Alpha, ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε ότι ο ίδιος μετέφερε το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όπως είπε το παιδί του ζήτησε να το μεταφέρει στο Γαλάτσι και εκεί το παρέλαβε μία γυναίκα. Ο ταξιτζής δήλωσε σίγουρος, ότι το παιδί που μετέφερε ήταν ο μικρός Θανάσης.

    Οι αστυνομικοί πήγαν στο Γαλάτσι και βρήκαν τον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Και οι δύο όμως είπαν πως το παιδί δεν κατέληξε σε εκείνους. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν και άλλοι συγγενείς, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 13χρονος ζούσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ με ομηρία στις φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος απειλούσε αρχιφύλακα με μαχαίρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της δημιουργίας αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς σε εμπορικό κέντρο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ