• Πολιτική

    Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια πατρίδα σταθερή»

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές, σε εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές, σε εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42) ψήφισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10:30 συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο.

    Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα, προέβη σε δηλώσεις λέγοντας:

    Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα το λόγο τον έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία. Είναι μέρα χαράς και ευθύνης. Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά για να αποκτήσει ο τόπος σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας».

    «Οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα. Οι πολίτες θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους. Θα ψηφίσουν για μια πατρίδα που θα προσφέρει συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας σε όλους τους Έλληνες. Εύχομαι καλή ψήφο και η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη», πρόσθεσε.

    Δείτε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη:

    Σημειώνεται ότι όπως και στις κάλπες της 21ης Μαΐου, έτσι και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε δίνοντας τόσο την ψηφιακή όσο και τη συμβατική ταυτότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα της κάλπης – Ζωντανή ενημέρωση

    Καιρός: Με καλοκαιρινό καιρό πάμε σήμερα στις κάλπες

    Εκλογές 2023: Πώς ψήφισαν οι Έλληνες στο εξωτερικό

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ