ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έστειλε νέο μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (και ειδικότερα στη Μάλτα) σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.
«Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορά μας και θα αποδείξουμε ότι μπορούμε και να μπλοκάρουμε, ενδεχομένως, ευρωπαϊκές δραστηριότητες και προϋπολογισμούς μέχρις ότου η Ευρώπη και κάποιες χώρες συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τους Ιταλούς», τόνισε ο Σαλβίνι από το Μιλάνο.
Σύμφωνα με τους σχολιαστές, ο γραμματέας της Λέγκα θέλησε να αναφερθεί, κυρίως, στην στάση της Μάλτας, η οποία (όπως γράφει ο ιταλικός τύπος) ανεφοδίασε πλοιάριο με δεκατρείς μετανάστες με τρόφιμα, καύσιμα και σωσίβιες λέμβους, διευκολύνοντάς το να φτάσει, τελικά, χθες το πρωί, στο ιταλικό νησί της Λαμπεντούζα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι ιταλικές επιχειρήσεις λένε «basta» στην κυβέρνηση των λαϊκιστών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαλβίνι και Ντι Μάιο δεσμεύονται πως καμία ιταλική τράπεζα δεν θα βρεθεί σε δυσκολία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιταλία: Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε η κυβέρνηση, μετά τις διαφωνίες Λέγκας-Πέντε Αστέρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Crain’s Militaria: Ανοικτός σε διάλογο με την κυβέρνηση ο οίκος δημοπρασιών για τις φωτογραφίες των 200 εκτελεσθέντων στην Καισαριανή – Τι δήλωσε στο mononews
- ΑΑΔΕ: Εργασίες για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2026 – Πότε δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή
- Μανιάτης: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να γίνει ενεργειακός κόμβος της Ανατολικής Μεσογείου
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Σε «Red Code» αύριο Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιο και Ήπειρος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.