• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Προκαλεί με τις δηλώσεις του ο νέος γραμματέας της Νεολαίας του Σύριζα

    • NewsRoom


    Χρέος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον γραμματέα της νεολαίας του Σύριζα,αποτελεί η ένταξη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία τη χώρας. Ο εκκεντρικός νέος γραμματέας της νεολαίας του Σύριζα, Ιάσωνας Σχινάς Παπαδόπουλος παρουσιάζοντας το νέο πρόγραμμα του Σύριζα με τίτλο “Έχουμε ένα κόσμο να αλλάξουμε”, το οποίο αποτελεί το νέο πρόγραμμα της κυβέρνησης, μέσα στο οποίο φαίνεται πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αποτελεί βασική κίνηση της κυβέρνησης για την απαλοιφή των διακρίσεων μέσα στην κοινωνία. Η διαπαιδαγώγηση αυτή θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, σύμφωνα με τον νέο γραμματέα του Σύριζα.

    Μέρος του νέου προγράμματος του Σύριζα το οποίο φαίνεται να επικεντρώνεται στους τρεις βασικούς πυλώνες, αυτών της παιδείας, της εργασίας και των γενικότερων δικαιωμάτων του ατόμου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αλλάξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι νέοι άνθρωποι. Μετά τον “πάταγο” που έκανε η απόφαση της κυβέρνησης για το σύμφωνο συμβίωσης, έρχονται να πάρουν την θέση του οι νέες προτάσεις. Στο νέο “όραμα” φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται η νομική κατοχύρωση της ταυτότητας φύλου, η αναγνώριση των γονεϊκών δικαιωμάτων, καθώς και η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου και της παιδοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τέλος στα σχέδια του νέου προγράμματος φαίνεται να είναι και η δημιουργία δημόσιων δομών στήριξης για τις κακοποιημένες γυναίκες και των ατόμων ΛΟΑΔ( άτομα με ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, όπως ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ κ.τ.λ). Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε και η μνεία του προγράμματος για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών ουσιών.

    Η νεολαία του Σύριζα τέλος επιδιώκει να στηρίξει και την εργασία, ανατρέποντας τις κατεστημένες εργασιακές σχέσεις με αποτέλεσμα για να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, ευελπιστώντας σε μια “ουτοπική” μείωση της τεράστιας ανεργίας που συνεχίζει να πλήττει την χώρα μας. 



    ΣΧΟΛΙΑ