Πολιτική

Πρώην πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ προς Πολάκη: Είναι δύσκολη η ζωή, Παύλο, για έναν υβριστή…

ΚΕΕΛΠΝΟ Πουλής

Σταμάτης Πουλής, πρώην πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ


Στη συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη προχώρησε ο Σταμάτης Πουλής, πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, στο πλαίσιο εφαρμογής τελεσίδικης δικαστικής απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας για εξύβριση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, είχε ασκήσει μήνυση σε βάρος του κ. Πολάκη, μετά τις υβριστικές αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook.

Ο κ. Πουλής αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης υποχρεούται να του καταβάλει 3.607 ευρώ, να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση και να προβεί στη δημοσίευση της καταδικαστικής για αυτόν απόφασης.

«Γιατί όπως ακριβώς ορίζεται σε αυτήν, θα πρέπει να μάθει να πληρώνει για τις ύβρεις του. Είναι δύσκολη η ζωή Παύλο για έναν υβριστή. Θα το καταλάβεις κάποια στιγμή, που θα πάει…» σημειώνει ο κ. Πουλής.

Υπενθυμίζεται ότι Παύλος Πολάκης είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθηνών για εξύβριση, έπειτα από αγωγή που είχε υποβάλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην αντεπίθεση ο Πολάκης

Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση προκαλώντας τον κ. Πουλή να έρθει στο περιστύλιο της Βουλής «να σου δώσω τα χρήματα σε κέρματα των 10, 20 και 50 λεπτών, όση είναι και η ονομαστική αξία σου!!!».

«Περιμένω να μου ορίσεις την ημέρα, μόνο πες μου το καμία εβδομάδα πιο πριν για να μαζέψω τα ψιλά. Αν ντρέπεσαι να έρθεις (πράγμα δύσκολο) πες μου να τα δώσω στον ΑΔΩΝΗ που έχει διορίσει τη γυναίκα σου στο γραφείο του ως συνεργάτη του. Μια οικογένεια είστε άλλωστε…

Υπάρχει και η δυνατότητα να σου τα δώσω σε αντίστοιχης αξίας φακές που σου αρέσουν πολύ… Έχω κάτι φιλους στην Εγκλουβη Λευκάδας που βγάζουν τις καλύτερες φακές στη χώρα!!!

Παυλος Πολάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, πρ. αναπληρ Υπ. Υγείας.

ΥΓ 1. Δεν βγήκες και βουλευτής παρά τα έξοδα που έκανες, απολύθηκες και από το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά τις διώξεις που σου άσκησε η δικαιοσύνη και δεν μπορείς να συμμετέχεις στο γλέντι που γίνεται τώρα, όποτε έχεις ανάγκη τα 3.500 χιλιάρικα…

ΥΓ2. Ααα και που’ σαι: Ή μου ζητάς δημοσίως συγγνώμη γιατί στην πρώτη ανάρτησή σου (φωτό 2) έγραψες πως καταδικάστηκα για συκοφαντίες, πράγμα που ξέρεις καλά ότι δεν ισχύει διότι τα 3.000 σου επιδικάστηκαν επειδή σε είπα τσογλάνι και λαμόγιο (αντί για τα 100.000 που ζήταγες για την δήθεν «συκοφάντηση»)… ή αλλιώς η δική μου αγωγή κατατίθεται άμεσα για τα ψέμματα που λες μετά και από το εξώδικο (φωτό 3-4-5) που παρέλαβες!!!

(Και τα λεφτά που θα μου επιδικασθούν θα πάνε στο Νοσοκομείο Χανίων γιατί δεν καταδέχομαι να πάρω χρήματα που ενδέχεται να είναι βρώμικα! )» αναφέρει στην μακροσκελή απάντησή του.


ΣΧΟΛΙΑ