• Top Stories

    Προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ: Τέλος ο μικρός Αλέξης, καλωσορίστε τον Thanassis

    • NewsRoom


    Το νέο σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι γεγονός και αυτή τη φορά δεν πρωταγωνιστεί ο μικρός Αλέξης αλλά ένα μαύρο κανίς με το όνομα Thanassis.

    Ο Thanassis φαίνεται να εκτελεί άψογα τις εντολές που δέχεται στα γερμανικά από το αφεντικό του. Τρώει ψίχουλα, κάνει «κωλοτούμπες», φέρνει χρήματα και επιβραβεύεται γιαυτό.

    Το προεκλογικό σποτ κλείνει με το μήνυμα των ΑΝΕΛ «Εμείς υπακούμε μόνο σε μια φωνή, την φωνή των Ελλήνων».

    Ποιος είναι ο Thanassis;

    Το σποτ περιέχει έμμεσες αναφορές στον «υπάκουο» Αλέξη Τσίπρα που δέχεται εντολές από το αφεντικό του, που από την γλώσσα και το ρούχο παραπέμπει στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

    Αν βέβαια παρατηρήσει κανείς το μαντίλι που φοράει ο thanassis, τα χρώματα (μπλε, πράσινο και ροζ) παραπέμπουν σε τρία κόμματα: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ.

    Επίσης, το όνομα και το χρώμα του σκύλου θα μπορούσε να παραπέμπει και στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αν και δεν κατεβαίνει στις ευρωεκλογές.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, μετά από την θετική ψήφο του βουλευτή στην Συμφωνία των Πρεσπών.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σποτ έχει πετύχει τον σκοπό του καθώς έχει στρέψει τα βλέμματα στο «εξαφανισμένο», τον τελευταίο καιρό, κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Δείτε το προεκλογικό σποτ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Δέσμευση για τη δημιουργία νέου φορέα για τα πνευματικά δικαιώματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμβρόσιος: Άξιος επαίνων ο Κουρουμπλής, σφοδρή επίθεση κατά Σκουρλέτη και Ακρίτα



    ΣΧΟΛΙΑ