• Πολιτική

  Προανακριτική: Αρνήθηκε να συνεργαστεί η «Αικατερίνη Κελέση», δεν απάντησε στις ερωτήσεις

  • NewsRoom


  Αρνείται να συνεργαστεί με τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής που μελετά τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου η προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Αικατερίνη Κελέση”, που από τις 18.00 βρισκόταν στη ΓΑΔΑ.

  Η προσταστευόμενη μάρτυρας, η οποία έπειτα από την απάντηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της επιτράπηκε να καταθέσει με τον τρόπο που αυτή ήθελε,  φέρεται να δίνει συνεχώς την ίδια απάντηση στις ερωτήσεις των μελών της προανακριτικής επιτροπής .

  «Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Novartis ισχύουν όσα έχω πει, και θα καταθέσω γι’ αυτή όταν κληθώ στο δικαστήριο» απαντά η προστατευόμενη μάρτυρας.

  Στη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Παναγιώτη Πικραμμένο να δακρύζει λόγω της κατάθεσής της, φέρεται να απάντησε ότι αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

  Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος:

  Β. Κεγκέρογλου: Έχετε δει ποτέ πολιτικό από κοντά;

  Αικ.Κελέση: Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω σχέση και ούτε θέλω.

  Β. Κεγκέρογλου: Υπάρχει έγγραφο που η κα Τουλουπάκη αποκαλύπτει την ταυτότητά σας ως προστατευόμενη μάρτυρας

  Αικ.Κελέση: Δεν με αφορά

  Β. Κεγκέρογλου: Πώς νιώσατε όταν είδατε τον κ.Πικραμμένο να κλαίει κατηγορούμενος μόνο από την δική σας κατάθεση;

  Αικ.Κελέση: Δεν σχετίζεται αυτό με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου

  «Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω, και η Κελέση δεν βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις» σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.

  Η εξέταση της «Κελέση» ολοκληρώθηκε τελικά στις 20.00.  ΣΧΟΛΙΑ