• Φωτογραφία της παραπολιτικής στήλης The Predator

    Predator

    Γιατί έχασε τον ύπνο του ο Γεραπετρίτης και που δεν πήγε η Ντόρα

    • The Predator

    Οι άσοι Μητσοτάκη-Τσίπρα που… έμειναν στο μανίκι

    «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Αυτή τη λαϊκή σοφία θύμισε η πολυαναμενόμενη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις υποκλοπές.

    Προφανώς επηρεασμένοι από την παραφιλολογία των προηγούμενων ημερών και οι δυο μονομάχοι, από ό,τι έμαθα, είχαν βάλει τα λαγωνικά τους να βρουν «ό,τι κυκλοφορεί, ό,τι κινείται και κυρίως ό,τι ακούγεται» με φόντο την ΕΥΠ και έτσι ο καθένας τους πήγε στη Βουλή με έναν «άσο στο μανίκι», τον οποίο όμως δεν τον χρησιμοποίησαν.

    Αυτοί που ξέρουν, μου έλεγαν, ότι δεν ήταν τυχαίο το ερώτημα του Πρωθυπουργού εάν στην περίοδο ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν πολιτικοί, δικαστικοί και δημοσιογράφοι και, βεβαίως, μόνο τυχαία δεν ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας ότι τα δικά μας αρχεία είναι ανοιχτά.

    Όπως επίσης λένε ότι διόλου τυχαία δεν ήταν η επιμονή του κ. Τσίπρα να αποσπάσει απάντηση από τον Πρωθυπουργό για το εάν ήξερε κάτι για τις παρακολουθήσεις Χατζηδάκη-Φλώρου.

    Το κατασκοπικό θρίλερ του Χ. Καστανίδη

    Από αλλού περιμένουν πρακτορίστικες αποκαλύψεις και από αλλού θα σκάσουν. Ο Χάρης Καστανίδης ήταν από τους πρώτους που μίλησαν πρωί-πρωί στη συνεδρίαση της Βουλής και, όπως ήταν «φυσικό», δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στα όσα είπε. Ο «έμπειρος» Χάρης όμως, μέσα από το νομοτεχνικό του κείμενο, «πέταξε μια βόμβα» που δεν έσκασε ακόμη.

    Συγκεκριμένα κατήγγειλε περιστατικό με άρωμα κατασκοπίας σε βάρος δημοσιογράφου περιγράφοντας σκηνές που θυμίζουν την «τριλογία Jason Born»: «Αν συμβεί το ακόλουθο περιστατικό. Δημοσιογράφος βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προερχόμενος από τα Σκόπια για να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο προς Αθήνα, και την ώρα της παραμονής του στο αεροδρόμιο, άνθρωπος με καλυμμένο το πρόσωπο, του υφαρπάζει την τσάντα που έχει μέσα κρίσιμες πληροφορίες από την έρευνά του. Αυτή είναι υπεξαγωγή εγγράφων και παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών. Αυτό θα τιμωρηθεί, κυρίες και κύριοι, ως πλημμέλημα.

    Ποιους προστατεύετε;

    Γιατί το περιστατικό που σας περιέγραψα, αν χρειαστεί, θα το διατυπώσω και με ονόματα».

    Το μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

    Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ως «ειδικοδυναμίτης», γνωρίζει πολύ καλά από δυο στρατιωτικές τεχνικές: κάλυψη-απόκρυψη και ανορθόδοξο πόλεμο.

    Από την πρώτη στιγμή λοιπόν που αναρριχήθηκε στην ηλεκτρική καρέκλα που είναι σήμερα, γνώριζε ότι ήταν στόχος εγχώριων και εισαγόμενων κέντρων.

    Έτσι λοιπόν όσοι επιχείρησαν να εκμαιεύσουν κάτι, το μήνυμα ήταν μονότονο: δεν μασάμε.

    Κομμουνιστικά… μακαρόν!

    Ο βουλευτής της ΝΔ, Διονύσης Χατζηδάκης, είναι γνωστό ότι απολαμβάνει της αναγνώρισης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων του και ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το χιούμορ του. Όπως επίσης είναι γνωστό πως σπάνιο είδος οι βουλευτές με χιούμορ.

    Αυτή τη φορά όμως έγινε «μπίνγο», καθώς ο εορτάζων βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης κέρασε τους συναδέλφους του στη Βουλή μακαρόν με στάμπα σφυροδρέπανο!

    Και ο Διονύσης Χατζηδάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

    Ο συνάδελφος Βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης πρόσφερε γλυκά για την ονομαστική του εορτή. Του ευχήθηκα χρόνια πολλά συμπληρώνοντας: «Το σφυροδρέπανο δεν επηρεάζει τη σκέψη μου και τις πεποιθήσεις μου, ελπίζω να μην επηρεάσει το στομάχι μου».

    Το «κρούσμα» Αβραμάκης

    Ο Λευτέρης Αβραμάκης είναι βουλευτής Ν. Σερρών ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχε ακουστεί ιδιαίτερα το όνομά του στη Βουλή. Δηλαδή δεν είναι αυτό που λέμε «πρώτο όνομα».

    Είναι και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν σνομπάρουν τη γραβάτα.

    Εδώ υπάρχει όμως μια παρεξήγηση «δεν σε κάνει Κύριο, η γραβάτα αλλά η συμπεριφορά» και η χειρονομία που έκανε στη Φωτεινή Πιπιλή τον κατατάσσει στη λίστα με τα μελανά κρούσματα του κοινοβουλίου.

    Ποιους πλήγωσε ο Άδωνις;

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης γνωρίζει μεγάλες δόξες καθώς τα «καλάθια του» έχουν γίνει ανάρπαστα.

    Και μάλιστα το αναγνωρίζουν και οι καταναλωτές που βλέπουν τη διαφορά στο ράφι!

    Εκείνο όμως που δεν θα του συγχωρήσουμε χρονιάρες μέρες είναι ότι άφησε έξω από το εορταστικό καλάθι… τα μελομακάρονα… τα μελομακάρονα…

    Μα τα μελομακάρονα; Αφού το ξέρει και ο ίδιος ότι οι κουραμπιέδες αφήνουν ίχνη…

    Το απουσιολόγιο του Α. Σαμαρά

    Στα εγκαίνια του Ιδρύματος του Αντώνη Σαμαρά το απουσιολόγιο τηρήθηκε με ευλάβεια!

    Ο Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας που είναι και του κλίματος του πρώην Πρωθυπουργού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί επειδή ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

    Ειδοποίησε και τον κ. Σαμαρά αλλά φρόντισε να διαρρεύσει και στους δημοσιογράφους για την αποφυγή αχρείαστων παρεξηγήσεων.

    Η Ντόρα Μπακογιάννη απλώς δεν πήγε.

    Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, νομίζω.

    Γιατί έχασε τον ύπνο του ο Γεραπετρίτης;

    Ο Κυριάκος Βελόπουλος γενικώς ισορροπεί με δυσκολία ανάμεσα στον ρεαλισμό και την υπερβολή! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ορισμένες καταγγελίες του να πέφτουν στο κενό και ας έχει δίκιο κάποιες φορές. Το θέμα πάντως είναι ότι τα λέει ωραία.

    Τα ζει.

    Τα νοιώθει…. Διαβάστε μοτ α μοτ τι ακριβώς κατήγγειλε στη Βουλή, που αν τα έλεγε άλλος θα είχαν σηκωθεί μέχρι και ελικόπτερα:

    «Έχουμε την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας – τυμβωρυχίας στη Μονή Αρχαγγέλου, το παλαιότερο βυζαντινό μοναστήρι στον Αρχάγγελο Αλμωπίας.

    Πήγαν από την Αθήνα εκεί κάποια κυρία Κατερίνα από την ΕΥΠ, πήγε και ο κος Γιώργος, υπεύθυνος της ΕΥΠ, και άλλα 40 άτομα χωρίς άδεια. Χωρίς την άδεια του μοναστηριού, χωρίς άδεια από τον μητροπολίτη άρχισαν να σκάβουν!

    Έφεραν κομπρεσέρ και γεωλογικό μηχάνημα και άνοιξαν τεράστια τρύπα στο ιερό.

    Ο ναός είναι χτισμένος σε κρύπτη και για το θέμα αυτό δεν ενημερώθηκε ούτε η προϊσταμένη της αρχαιολογίας. Αυτοί ψάχνουν για χρυσό μέσα στην κρύπτη.

    Όπως λέγεται υπάρχουν 4 τόνοι χρυσού και αγάλματα. Μαζεύτηκε το χωριό, ζήτησαν να πάνε κανάλια να καλύψουν όσα γίνονται και δεν πήγε κανένα. Πήγε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και έδιωξε τον κόσμο, ενώ έχουν απαγορεύσει ακόμα και στον πρόεδρο του χωριού να πλησιάσουν. Κύριε Γεραπετρίτη σας καθιστώ υπεύθυνους. Ψάξτε το. Είναι πολύ σημαντικό».

    Προφανώς ο υπουργός έχει χάσει τον ύπνο του…

    Διαβάστε επίσης:

    Την Κυριακή 14 Μαΐου οι δεύτερες εκλογές, η ειδική αποστολή του Κώστα Καραμανλή, ποιος χτυπάει τον Παναγιωτόπουλο,η αντάρτισσα Όλγα από που ψωνίζει γραβάτες ο Κυριάκος