Πολιτική

Πού θα κάνει Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας;

  • NewsRoom
Τσίπρας


Στα Δωδεκάνησα πρόκειται να βρεθεί για τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας, μαζί με την οικογένειά του, θα εορτάσει το Πάσχα στο νησί της Τήλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, θα φθάσει σήμερα στο νησί, με την σύζυγο και τα παιδιά του και θα μείνει μέχρι και την Λαμπρή Τρίτη. Πρόκειται για καθαρά ιδιωτική επίσκεψη και για τον λόγο αυτό δεν αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Είναι επίσης πιθανό, ο πρωθυπουργός, ανάλογα και των καιρικών συνθηκών να επισκεφθεί και άλλο νησί, που μάλλον θα είναι η Νίσυρος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα μείνει σε ξενοδοχείο του νησιού, και για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνεται πότε θα πάει και πόσες μέρες θα παραμείνει.

Ο κ. Τσίπρας πάντως έχει ιδιαίτερη συμπάθεια για το νησί της Τήλου, που το έχει ξαναεπισκεφθεί και προφανώς μέτρησε αυτό στην απόφασή του για τις διακοπές του Πάσχα.
Σε παλαιότερη πάντως επίσκεψή του πέρσι, τον είχε προσκαλέσει στο νησί η δήμαρχος κ. Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, με την οποία διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως είναι προγραμματισμένο, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ρόδο στις 16 και 17 Απριλίου, για να παραστεί στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου αναμένεται να γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το καυτό θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά, που σε πρώτη φάση, θα ισχύσει σε 32 νησιά από το καλοκαίρι.

πηγή: rodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορυφώνεται η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυξημένα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας για το Πάσχα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σεσημασμένοι οι ληστές που πυροβόλησαν τον Αλέξανδρο Σταματιάδη-Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ


ΣΧΟΛΙΑ