Παρατείνεται μέχρι αύριο το μαρτύριο χιλιάδων Αθηναίων, λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα.
Κλειστός θα είναι από τις 9:30 ο σταθμός του μετρό Ακρόπολη καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.
Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του Τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.
Τέλος, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δολάριο: Η επιλογή Warsh για τη FED οδηγεί το νόμισμα στην καλύτερη μέρα του από τον Ιούλιο
- Χρυσός και ασήμι καταρρέουν καθώς έντονες διακυμάνσεις ταράζουν τις αγορές μετάλλων
- Στουρνάρας: Σε πολύ ισχυρότερη θέση οι ελληνικές τράπεζες
- Επανέρχεται από 1η Φεβρουαρίου η νυχτερινή λειτουργία των σταθμών Συγγρού-Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.