• Top Stories

    Τραγωδία στη Μαύρη Θάλασσα: Συλλυπητήρια από την Α. Μέρκελ στον Ρώσο Πρόεδρο Β. Πούτιν

    Άνγκελα Μέρκελ

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ


    Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ-Σταϊνμάγερ εξέφρασαν στο Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την τραγωδία της συντριβής του Τουπόλεφ στη Μαύρη Θάλασσα που στοίχισε τη ζωή σε 92 ανθρώπους.

    Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Ούλρικε Ντέμερ ανακοίνωσε ότι η Α. Μέρκελ συλλυπήθηκε τον Ρώσο Πρόεδρο και ότι οι σκέψεις της είναι με τις οικογένειες των θυμάτων.

    Τουπόλεφ

    Ο Σταϊνμάγερ από τη μεριά του εξέφρασε τη λύπη του για το δυστύχημα αλλά και την ελπίδα ότι θα βρεθούν επιζώντες, κάτι τέτοιο όμως φαντάζει απίθανο να συμβεί καθώς ήδη οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει ότι και οι 92 επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος βρήκαν τραγικό θάνατο.

    Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήταν μέλη της φημισμένης χορωδίας Αλεξαντρόφ των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Υπήρχαν επίσης 9 δημοσιογράφοι, πολλοί στρατιωτικοί και η διευθύντρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Δίκαιη Βοήθεια», Ελισαβέτα Γκλίνκα, η οποία μετέφερε φάρμακα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λαττάκειας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στη Μαύρη Θάλασσα: Συνετρίβη Τουπόλεφ με 92 επιβάτες 2 λεπτά μετά την απογείωση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέραντος θρήνος: Δείτε ποια ήταν η χορωδία Αλεξαντρόφ που επέβαινε στο μοιραίο Τουπόλεφ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εθνικό πένθος στη Ρωσία κήρυξε ο Πρόεδρος Β. Πούτιν μετά τη συντριβή του Τουπόλεφ



    ΣΧΟΛΙΑ