• Δημοφιλή στο Internet

    Στον εισαγγελέα με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης η Πόλα Ρούπα (upd – pics)

    • NewsRoom
    Roupa

    Πόλα Ρούπα


    Με συνοδεία ισχυρης αστυνομικής δύναμης προσήχθη πριν από λίγο, η Πόλα Ρούπα στο εφετείο και συγκεκριμένα στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών για να εκτελεστούν τα εντάλματα που εκκρεμούν εις βάρος της.

    Νωρίτερα τα ξημερώματα της Πέμπτης, αστνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο και συνέλαβαν τη  σύντροφο του Ν. Μαζιώτη και καταζητούμενη επί δύο χρόνια, Πόλα Ρούπα.

    Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι πριν από λίγο, προσήχθη και ένας άνδρας, ώστε να εξεταστεί η σχέση του με την Πόλα Ρούπα. Ο προσαχθείς, σύμφωνα με πηγές, εμπλέκεται σε ένοπλες ληστείες.
    Μαζί με τη Ρούπα συνελλήφθη και μία 25χρονη γυναίκα, που ενδεχομένως να υπέθαλπε και να συνεργαζόταν με την Πόλα Ρούπα. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ενδεχομένως η 25χρονη συλληφθείσα να είναι η γυναίκα που συμμετείχε σε ληστεία μαζί με την Πόλα Ρούπα τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Μαλαισίνα.

    Η Πόλα Ρούπα, μία από τις πλέον καταζητούμενες περιπτώσεις στην ελληνική επικράτεια, συνελήφθη μαζί με το γιο της, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ.

    roupa_new1 houseΗ Πόλα Ρούπα, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, συνελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πιθανόν σε σπίτι στα νότια προάστια ενώ αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στη Γενική Αστυνομική Διευθύνση Αττικής.

    Η τελευταία φορά που οι Αρχές είχαν φτάσει κοντά στην Ρούπα ήταν κατά τη σύλληψη του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, στο σπίτι τους στο Μαρούσι, το καλοκαίρι του 2014.

    Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη θεωρείται ως ο εγκέφαλος αρκετών ένοπλων ληστειών, που έχουν διαπραχθεί με σκοπό την ενίσχυση της τρομοκρατικής οργάνωσης. Πέρυσι, είχε επιχειρήσει να βοηθήσει σε απόδραση του Μαζιώτη, με τη χρήση ελικοπτέρου.

    Με επιστολή της στις αρχές Μαρτίου 2016 η συλληφθείσα είχε παραδεχθεί ότι είχε σχεδιάσει την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

    Παραδέχθηκε επίσης ότι η ίδια είχε κάνει τη ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στο νοσοκομείο Σωτηρία για να οργανώσει και να χρησιμοποιήσει μέρος των χρημάτων αυτών για την επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο. Ο πιλότος του ελικοπτέρου απέτρεψε τα σχέδιά της.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Έκτακτα μέτρα για το νέο κύμα χιονιά που θα σαρώσει τη χώρα τα επόμενα 24ωρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Ελλάδα κοιτάμε τον Τσίπρα ενώ η Κύπρος δανείζεται με μηδενικά επιτόκια



    ΣΧΟΛΙΑ