• Top Stories

    Το παιχνίδι χοντραίνει! “Documento” για Φ. Γεννηματά: “Η κ. Γεννηματά σκούζει πολλή ώρα πριν της πατήσεις την ουρά”

    φωφη γεννηματα

    Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ


    Τη δική του σκληρή απάντηση στη Φώφη Γεννηματά δίνει το “Documento”, η κυριακάτικη εφημερίδα των Κώστα Βαξεβάνη και Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, κατά της οποίας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αγωγή με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που εμπλέκει το όνομά της στη λίστα Μπόργιανς.

    documento-gennimata

    Ακολουθεί η ανακοίνωση του “Documento” που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της εφημερίδας στο Facebook:

    “H κ. Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ της κυρίας Γεννηματά κατά έναν περίεργο τρόπο εμφανίζουν συμπεριφορά αντίθετη με αυτήν του Ραν Ταν Πλαν. Ενώ ο συμπαθής σκύλος του Λούκι Λουκ έσκουζε με καθυστέρηση ωρών αφού του είχαν πατήσει την ουρά, η κ. Γεννηματά σκούζει πολλή ώρα πριν της την πατήσεις!

    Σχολιάζουν το δημοσίευμα του Documento – χρησιμοποιώντας, μάλιστα, άθλιους χαρακτηρισμούς – για τη λίστα Μπόργιανς και τα πολιτικά ονόματα που εξετάζουν οι εισαγγελείς, ενώ η εφημερίδα είναι ακόμα στο τυπογραφείο και όχι στα περίπτερα.

    Η σπουδή της κ. Γεννηματά είναι πραγματικά πολύ περίεργη. Θα μπορούσε απλώς να διαβάσει το δημοσίευμα να δει τι λέει και να διαβάσει, επίσης, την απάντηση κύκλων της, και συγκεκριμένα του εκπροσώπου Τύπου της, ο οποίος απάντησε στα στοιχεία του δημοσιεύματος που θέσαμε υπόψη του ως εξής: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, όλα στη διαφάνεια».

    Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ, όπως και στο πρώτο φύλλο η Νέα Δημοκρατία, επιτίθεται σε ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά κυρίως απαντούν στο Documento σαν να πρόκειται για πολιτικό κόμμα.

    Η ταύτιση του Τύπου με κομματικές λειτουργίες προφανώς σχετίζεται με συνήθεια και αντιλήψεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Σε εμάς είναι ξένη.

    Πάντως θα συμφωνήσουμε σε κάτι με την κ. Φώφη Γεννηματά. Πραγματικά δεν είναι «Βαξεβάνηδες». Γιατί είναι Άκηδες, Τσουκάτοι, Παπαντωνίου και Βενιζέλοι.”

    Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου:

    documento
    Το επίμαχο εξώφυλλο της εφημερίδας “Documento” που πυροδότησε τις αγωγές των Φ. Γεννηματά και Γ. Παπανδρέου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πολέμος κατά Βαξεβάνη: Μετά τη Φ. Γεννηματά και ο Γ. Παπανδρέου καταθέτει αγωγή κατά του “Documento”

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φ. Γεννηματά: Καταθέτει αγωγή στην εφημερίδα “Documento”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεσπάθωσε ο Α. Γεωργιάδης: “5.000 άνθρωποι δε θα έχαναν το ΕΚΑΣ αν δε γινόταν το Γραφείο του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη”



    ΣΧΟΛΙΑ