• Top Stories

    Α. Γεωργιάδης- Ε. Μανωλίδου: Ιδού η μήνυση. Θα ζητήσει ο Πολάκης άρση ασυλίας;

    • NewsRoom
    Άδωνις


    Το ‘πε και το ‘κανε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με μία ανάρτησή του στο Twitter έδειξε σε όλους ότι δεν αστειευόταν, όταν πριν από λίγες μέρες και έπειτα από έναν καυγά χωρίς προηγούμενο με τον αναπλ. υπ. Υγείας, Π. Πολάκη, προειδοποίησε ότι αν δεν ανακαλέσει τις κατηγορίες περί ΚΕΕΛΠΝΟ, θα του κάνει μήνυση. Όπερ και εγένετο.

    Λίγο μετά μάλιστα, στις κατηγορίες του Π. Πολάκη περί ύποπτων “επιρροών” του ίδιου του Άδωνι και της συζύγου του στο έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ, η Ευγενία Μανωλίδου, επίσης τιτιβίζοντας, είπε ότι θα κινηθεί νομικά. Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών ξέφυγε από κάθε “politically correct” όριο με αναφορές σε γαϊδούρια και κότες να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

    adonis-minisi-tweetadonis-minisi-enaadonis-minisi-dyoΣτο δια ταύτα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν αρκέστηκε μόνο στη μήνυση αλλά προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, ζητώντας την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, ώστε να προχωρήσει η δίκη.

    «Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Το… ιστορικό του καυγά

    Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι αντιπαράθεση ξέφυγαν από κάθε επιτρεπτό όριο με τον Π. Πολάκη να χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ψεύτη. «Πώς κοιμάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

    «Θρασύδειλε, απατεώνα και γαϊδούρι» απάντησε ο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει, … πολλάκις μάλιστα τον χαρακτηρισμό «Κρητίκαρος» απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Και όλα αυτά συμβαίνουν στον απόηχο της ονομαστικής ψηφοφορίας για τα “δώρα” Χριστουγέννων που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το πολιτικό ήθος των κυβερνώντων και αντιπολιτευόμενων είχαν για μία ακόμα φορά την τιμητική τους και αυτό μάλλον είναι μόνο η αρχή. Τουλάχιστον μέχρι ανέβουν στο βήμα της Βουλής και οι υπόλοιποι συνάδελφοι των προλαλησάντων.

    Μετά από όλα αυτά η Ευγενία Μανωλίδου επενέβη μέσω του λογαριαμσού της στα social media. «Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα» έγραψε η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τα όσα της καταλόγισε ο ευέξαπτος αναπληρωτής υ. Υγείας Π. Πολάκης.

    «Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»; ξεσπάθωσε η Ευγενία Μανωλίδου με θυμό, που προκάλεσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, περί σημειωμάτων που η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δήθεν έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. 

    Αυτό που απομένει πλέον είναι η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού. Εικασία ή παρακινδυνευμένη πρόβλεψη: Προσοχή στα social media του κ. Πολάκη. Η ιστορία έχει δείξει ότι αρκέσκεται στις διαδικτυακές απαντήσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τυφλή βία “πνίγει” την Ευρώπη – Συντονισμένο σχέδιο οι επιθέσεις από τους Τζιχαντιστές; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις η αποπληρωμή – Νόμιμοι τρόποι για να μην πληρώσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Καραμούζης: Το σοκ των 90 ημερών



    ΣΧΟΛΙΑ