• Πολιτική

    Μαίνονται οι εσωκομματικές κόντρες: Η απάντηση Παππά σε Φίλη για την ΕΡΤ

    • NewsRoom
    Νίκος Φίλης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Νίκος Φίλης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να απαντά στον Νίκο Φίλη για τα χτεσινά λεγόμενά του για την ΕΡΤ. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό Παιδείας ανέφερε ότι «Η εικόνα της ΕΡΤ είναι πολύ καλή. Είμαι περήφανος που ανοίξαμε την ΕΡΤ, είναι το καλύτερο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης».

    Τόνισε δε πως ο κ. Φίλης «έλεγε πως το πρόγραμμα δεν βγαίνει και ότι η λιτότητα θα συνεχιστεί. Δεν επιβεβαιώθηκε ο σύντροφος. Είπε πως στις τηλεοπτικές άδειες χάσαμε. Πώς χάσαμε; Δώσαμε μάχη για τις άδειες και τώρα τα ακούμε και για την ΕΡΤ».

    Αναφερόμενος στην ΝΔ τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται «αγχωμένη» διότι συγκροτείται επιτροπή που θα κοστολογήσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

    Καταλήγοντας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η παράταξη που έβγαλε την παράταξη από τα μνημόνια και με αυτό τον «καμβά» η παράταξη πρέπει να συνεχίσει και στις επόμενες μάχες.
    Να υπενθυμίσουμε πως χτες μιλώντας για την ΕΡΤ ο Νίκος Φίλης είχε προειδοποιήσει «θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά. Σας υπενθυμίζω ότι ο Σαμαράς έπεσε και από την ΕΡΤ, που έκλεισε. Δεν είναι παρωνυχίδα, είναι κρίσιμο θέμα. Δεν είναι του Μητσοτάκη οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Είναι λανθασμένη η πολιτική, αυτό είναι το πρόβλημα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα «πυρά» Φίλη εναντίον Καμμένου και ΕΡΤ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν.Παππάς: «Η ΝΔ κατάπιε τη γλώσσα της για τις άδειες και μιλά για την ΕΡΤ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Καλεί για εξηγήσεις στη Βουλή τους Παππά, Κρέτσο και τον CEO της ΕΡΤ



    ΣΧΟΛΙΑ