• Top Stories

    Βόμβα στο Α.Τ Δάφνης: Θολή η εικόνα του δράστη – Μη αξιοποιήσιμο το υλικό από τις κάμερες

    • NewsRoom
    βόμβα


    Θολή φαίνεται πως είναι η εικόνα του ατόμου που τοποθέτησε τη βόμβα πίσω από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης, κάτι που καθιστά τις εικόνες από τις κάμερες του ΑΤ μη αξιοποιήσιμες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιτρομοκρατική εξετάζει «περιφερειακούς» τρομοκράτες συγκοινωνούντων δοχείων και ασύλληπτα μέλη που έχουν μητρώο κατασκευαστών βομβών. Δεν αποκλείουν βέβαια να πρόκειται για ερασιτέχνη κατασκευαστή και η αφλογιστία να ήταν αποτέλεσμα… πειραματισμού.

    Καθώς τα ηγετικά στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς είναι έγκλειστοι στις φυλακές οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι η νεοτρομοκρατία βρίσκεται σε φάση μετεξέλιξης και τα άτομα που στρατολογεί πειραματίζονται με νέες συνδεσμολογίες.

    Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι ο «πειραματισμός» κάποια στιγμή θα έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα, ενώ δεν αποκλείουν και νέο χτύπημα μέχρι την 10η Μαρτίου για τον Λάμπρο Φούντα.

    Tι υποπτεύεται η ΕΛ.ΑΣ.

    Σχετικά με το ποια τρομοκρατική οργάνωση εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στο ΑΤ Δάφνης, ύποπτη θεωρείται η Επαναστατική Αυτοάμυνα (χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην πρεσβεία του Μεξικό, την Γαλλική Πρεσβεία και την κλούβα των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη). Ωστόσο, δεν αποκλείεται η οργάνωση να είναι κάποια άλλη, πρωτοεμφανιζόμενη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Spiegel: Πιθανό το 4ο μνημόνιο με ή χωρίς ΔΝΤ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Βόμβα για τον Λάμπρο Φούντα πίσω από το Α.Τ της Δάφνης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Άφησαν χειροβομβίδα στο Α.Τ Δάφνης



    ΣΧΟΛΙΑ