ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης παραπέμφθηκε ένας 28χρονος από την Κομοτηνή, που συνελήφθη σπίτι του και κατηγορείται για βαριές παραβάσεις των νόμων περί προστασίας αρχαιοτήτων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατόπιν πληροφοριών που έλαβαν, έκαναν έφοδο στο σπίτι του 28χρονου και σε μια παράγκα που διατηρούσε σε περιοχή της Ροδόπης για να ανακαλύψουν 9 τμήματα αμφορέων και 21 τμήματα άλλων αρχαίων αντικειμένων, τα οποία εστάλησαν άμεσα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης για αξιολόγηση.
Οι αστυνομικοί επίσης κατέσχεσαν 9 σφαίρες για εκπαιδευτικό στρατιωτικό όπλο, 4 ναρκωτικά χάπια που δε συνοδεύονταν από την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ένα γυάλινο φιαλίδιο και 7 πίπες για εισπνοή χασίς. Ακόμη συνέλεξαν και ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε αγνώστων συστατικών υγρή ουσία βάρους 502 γρ., το οποίο και εστάλη για χημική ανάλυση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι σταθμοί του μετρό παραμένουν κλειστοί (Κυριακή 29 Ιανουαρίου)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Δραγασάκης: «Βλέπει» μείωση των κόκκινων δανείων εντός του 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί οι επόμενοι μήνες αναμένονται “εφιαλτικοί” για το ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
- Ο πόλεμος Δένδια – Άδωνι και ο peacemaker, ο χαμός στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί ο Κακλαμάνης αποθέωσε Στουρνάρα και γιατί πέφτουν τα τουρκικά drones
