• Πολιτική

    Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Μια ώρα κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη

    • NewsRoom
    αγροτες


    Στον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας.

    Όπως επισήμαναν μέλη της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας “έχουμε πει πολλές φορές ότι το κλείσιμο του τελωνείου των Ευζώνων είναι μόνο η αρχή. Εάν δεν μας αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα στην κυβέρνηση, έχουμε και άλλα σχέδια για να σκληρύνουμε τη στάση μας”.

    Υπενθυμίζεται ότι η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, ζήτησε συνάντηση -κατατέθηκε έγγραφο αίτημα και στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη- με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ενέργειας, βάζοντας τον άξονα της συζήτησης σε τρία σημεία: κόστος παραγωγής, ασφαλιστικό και φορολογικό.

    Κλειστή παραμένει από τις 30/1 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου – Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης – Ειδομένης. Η πρόσβαση στην ΠΓΔΜ γίνεται από τον Συνοριακό Σταθμό Δοϊράνης. Συνεχίζεται δε και ο επ΄αόριστον αποκλεισμός της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απομυθοποίηση ενός ειδώλου – Ο Μπέκαμ ζητούσε από την Unicef να πληρώσει τα ταξίδια του

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλαγή δεδομένων για τους πρόσφυγες! Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παίρνει πίσω την ανάκληση βίζας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύο κύκνοι της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκαν δολοφονημένοι



    ΣΧΟΛΙΑ