• Top Stories

    Περιοδείες, γιορτές και «σκληρό ροκ» με τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων ετοιμάζει ο Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προέδρευσε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Η εντολή που έδωσε ο κ. Τσίπρας ήταν, σύμφωνα με τα κομματικά στελέχη, όλα να βγουν «στο φως». Τα ίδια στελέχη πρόσθεσαν ότι έχει επιβεβαιωθεί πλήρως πως υπάρχει τρίγωνο διαπλοκής τραπεζών, ΜΜΕ και πολιτικού συστήματος, το οποίο απετέλεσε τη βασική αιτία των παθογενειών της χώρας και υπογράμμισαν ότι η έρευνα δεν τελειώνει με το πόρισμα της Εξεταστικής. Όπως σημείωσαν, στο ιστορικό του πορίσματος που έχει δει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται σωρεία παράνομων πράξεων και η υπόθεση θα έχει μεγάλη συνέχεια.

    Πέρα από την  συζήτηση για τα δάνεια, το Πολιτικό συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση μεγάλης εκδήλωσης, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, και περιοδείες στελεχών και υπουργών ανά την Ελλάδα, για να γιορτάσουν τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

    Φαίνεται το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί να καθιερώσει κάθε χρόνο τα γενέθλια και τις εκδηλώσεις αυτού του είδους.

    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στόχος αυτής της απόφασης είναι να γίνει απολογισμός του κυβερνητικού έργου και να περιγραφεί το σχέδιο εξόδου από την κρίση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Παπανδρέου: Συζητήθηκε η αγωγή για τη φράση «Λεφτά υπάρχουν». Πότε βγαίνει η απόφαση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μάρης ξεκαθάρισε τη θέση του για τον ΔΟΛ – Τι απάντησε στον… Μουλόπουλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Στ. Θεοδωράκης κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για ΔΟΛ: Θέλει να φτιάξει τη δική του διαπλοκή



    ΣΧΟΛΙΑ