• Πολιτική

    ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Το δύσκολο στοίχημα του Κυριακού, ο ρόλος του Χατζηνικολάου και το “μωσαϊκό” με Μιχελάκη – Λιαρέλλη

    • NewsRoom


    Η “μεταγραφή” του Νίκου Χατζηνικολάου συτον ΑΝΤ1, μόνο… εύκολη δεν ήταν. Και μόνο… εύκολη δεν θα είναι, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος πάει σε ένα χώρο με στόχο να αλλάξει την παρουσία του σταθμού, κυρίως στο ειδησεογραφικό κομμάτι, όπου “ματώνει” τα τελευταία χρόνια.

    Ωστόσο, το στοίχημα του Μίνωα Κυριακού είναι δύσκολο. Ως “παλιός”, βεβαίως, έχει σταθμίσει όλους τους παράγοντες – θετικούς και αρνητικούς – πριν αποφασίσει να φέρει τον Νίκο Χατζηνικολάου το κανάλι.

    Οι δυσκολίες, ωστόσο, εντάσσονται κυρίως στο επίπεδο της… τριγωνικής σχέσης που διαμορφώνεται, με πρωταγωνιστές τους Χατζηνικολάου, Μιχελάκη και Λιαρέλλη. Οι σχέσεις, δεν είναι και οι καλύτερες ή εάν προτιμάτε, δεν είναι… αυτοκόληττες. Εάν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν, θα διαπιστώσει πως οι συνεργασίες μεταξύ τους – κυρίως των Μιχελάκη και Λιαρέλλη με τον Χατζηνικολάου – ήταν ελάχιστες και όποτε συναντήθηκαν, δεν… άντεξαν και πολύ στο χρόνο.

    Κανείς βέβαια δεν λησμονεί πως και οι Μιχελάκης και Λιαρέλλης δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις, ωστόσο με την έλευση του πρώτου στον ΑΝΤ1, οι όποιες διαφορές, παραμερίστηκαν ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η δουλειά που τους έχει ανατεθεί από την οικογένεια Κυριακού.

    Όλο αυτό το εγχείρημα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Κάντζα. Ο Alpha και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, προς το παρόν, δεν έχουν προχωρήσει σε καμία κίνηση – απάντηση, αφού το τηλεοπτικό πεδίο τους ευννοεί.

    Από… κοντά, βλέπουν τις εξελίξεις και ο ΣΚΑΪ. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως το κανάλι του Φαλήρου δεν πρόκειται να επενδύσει σε “παλαιά πρόσωπα”…



    ΣΧΟΛΙΑ