• Top Stories

    Π. Κουρουμπλής: «Είμαστε ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε ως το 2019»

    Κουρουμπλής

    Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής


    Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τόσο πολλά που δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια, ενώ ο τρόπος που οι δανειστές αντιμετωπίζουν την Ελλάδα είναι ακατανόητος.

    Αυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων ο υπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στα Parapolitika 90,1 ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ως το έτος 2019 «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα έχει καταφέρει τόσα πολλά που ο λαός θα το εκτιμήσει», τονίζοντας παράλληλα ότι όσα μέτρα έρθουν στη Βουλή πρόκειται να ψηφιστούν «χωρίς απώλειες και αντιρρήσεις, ούτε καν από το Νίκο Φίλη».

    Ο κ. Κουρουμπλής συνέχισε λέγοντας ότι «οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί – η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ – ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε. Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι».

    Όσον αφορά τη συνεργασία μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο υπουργός τόνισε ότι «ο Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά» ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι «μέσα στο υπουργικό συμβούλιο, ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε».

    Ο κ. Κουρουμπλής δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε όσα έχουν προκύψει αναφορικά με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ – που καταδεικνύουν ύφεση – τα οποία ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (6 Μαρτίου) και έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μίλησε για ανάπτυξη. Ο υπουργός ξεκαθάρισε λέγοντας ότι «η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017».

    Από την άλλη, για την προκλητικότητα των Τούρκων, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι η Τουρκία είναι σε νευρική κατάσταση λόγω δημοψηφίσματος αλλά δεν συμφέρει την Ελλάδα εν όψει καλοκαιριού να υπάρχουν υψηλοί τόνοι. «Δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο», υποστήριξε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Βρούτσης: Στον ΕΦΚΑ επικρατεί το απόλυτο χάος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μυστικός δείπνος του Κυριάκου Μητσοτάκη με 20 Fund Managers. Τι συζήτησαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυβερνητική ήττα στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων: Δε γλιτώνει από το ΤΑΙΠΕΔ το 17% της ΔΕΗ



    ΣΧΟΛΙΑ