• First Top Stories

    Ο Μοσκοβισί, η νεαρή σύζυγός του και η ακόμα πιο νεαρή πρώην

    Μoσκοβισί


    Ο Πιέρ Μοσκοβισί έγινε πρωταγωνιστής στον σκανδαλοθηρικό και μη Τύπο της Γαλλίας για την σχέση του με την 23 χρόνια νεότερη Αν Μισέλ Μπαστερί. Σύντομα ακολούθησε ο γάμος τους και πλέον η κ. Μοσκοβισί ακολουθεί το σύζυγό της στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

    Η ιστορία ξεκίνησε προς το τέλος του 2014, όταν αποκαλύπτεται από τον Τύπο, πως ο Γάλλος Επίτροπος ήταν ερωτευμένος και ότι μάλιστα η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό σχεδίαζε να παντρέψει το ζεύγος το καλοκαίρι. Τελικά, ο  Επίτροπος Οικονομικών της Ευρώπης, που θεωρούνται ένας από τους πιο βαρετούς πολιτικούς απέδειξε ότι στην ερωτική του ζωή ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.

    upl58a55a4be6448Στα 57 του εγκαταλείπει την εργένικη ζωή για τα μάτια της 37χρονης Αν Μισέλ Μπαστερί. Εκείνη είναι ανώτερη υπάλληλος στο υπουργείο Οικονομικών την εποχή που ο αυτός ήταν υπουργός του Φρανσουά Ολάντ και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του εκτοπίζοντας την 30χρονη ξανθιά Μαρί Σαρλίν Πακό, με την οποία ήταν ζευγάρι ο Μοσκοβισί για 6 χρόνια.

    Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2015 και επέλεξαν τα ελληνικά νησιά για το γαμήλιο ταξίδι – αφού ο Πιερ Μοσκοβισί συμμετείχε μαζί με τους άλλους Ευρωπαίους στο θρίλερ για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

    Η Αν Μισέλ Μπαστερί είναι απόφοιτος της Γαλλικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στην οποία σπούδασαν και ο σύζυγός της αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

    parisΟσο για την πρώην του κ. Μοσκοβισί, Μαρί Σαρλίν Πακό, αντιμετώπισε με ψυχραιμία τον χωρισμό της στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου. Στα χρόνια που προηγήθηκαν προσπάθησε να δώσει τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα στην σχέση της με τον γάλλο πολιτικό επιδιώκοντας συχνές δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του. Τελικά όμως ο Μοσκοβισί επέλεξε μια γυναίκα λιγότερο εντυπωσιακή που συνειδητά επέλεξε να μείνει στην σκιά του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Survivor, ο Ψινάκης, ο Καμίνης και ο Ορέστης Τσανγκ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Economist Intelligence Unit: Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει Grexit

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πραξικόπημα της δραχμής: Μπορεί να πετύχει;



    ΣΧΟΛΙΑ