• Ελλάδα

    Le Figaro: Νέα περίοδος κινδύνου για την Ελλάδα και τους πιστωτές της – Συζητείται και πάλι το Grexit

    • NewsRoom
    grexit


    Mία νέα περίοδος κινδύνων ξεκινά από σήμερα για την Ελλάδα και τους πιστωτές της, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Le Figaro”.  Η γαλλική εφημερίδα, σχολιάζοντας το σημερινό κρίσιμο Eurogroup,  αναφέρει πως , πλέον, οι συζητήσεις στους κόλπους των Βρυξελλών φτάνουν ακόμα και στην έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.

    «Αυτή τη φορά, είναι σχεδόν η τελευταία ευκαιρία. Και στις Βρυξέλλες κανείς δεν το αρνείται: H απειλή μιας ελληνικής κρίσης γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη».

    Σύμφωνα με πηγή της Ε.Ε που αρνείται, ωστόσο, πεισματικά ένα Grexit, «οι συζητήσεις φτάνουν ακόμα και στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, κάτι που είχε να εμφανιστεί από τον Ιούλιο του 2015».

    «Με το μαχαίρι στο λαιμό, τότε, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε αποδεχτεί την τρίτη δέσμη μέτρων, μετά από έξι μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων υπό τον τότε Έλληνα υπουργό “αντι-λιτότητα ” Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη», προσθέτει η γαλλική εφημερίδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα πρόκληση από Βαυαρό ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα να δώσει χρυσό και ακίνητα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στρατηγικός επενδυτής στη Grivalia Hospitality η Eurolife

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The wise man: Τι συζήτησε στο Παρίσι η Τράπεζα Πειραιώς και τα μυστικά ραντεβού του mr Goldman Sachs στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ