• Top Stories

    Α. Φλαμπουράρης: Και στο βάθος… θαύματα! (video)

    Φλαμπουράρης

    Α. Φλαμπουράρης – Α. Τσίπρας


    Στο ΣΚΑΪ μίλησε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης όπου και δήλωσε ότι «Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται. Δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε νέα μέτρα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε ό,τι είναι θεσμοθετημένο, για να μπορέσουμε το 2018 να φύγουμε από το μνημόνιο και να αρχίσει η ανάκαμψη της οικονομίας που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

    Ο υπουργός υποστήριξε ότι οι θεσμοί υποχρεούνται να βρουν συναινετική λύση ώστε να μη φτάσει στο σημείο η Ευρωζώνη να διαλυθεί και πως εργάζονται σε αυτή την κατεύθυνση λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτό θα κάνουν».

    Ακόμη, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα αποδέχτηκε τελικά τον κόφτη ακριβώς επειδή… πετυχαίνει θαύματα! Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «Είμαστε σίγουροι πως η πολιτική μας, ακόμη και σε αυτά τα ασφυκτικά πλαίσια, πετυχαίνει θαύματα».

    Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας απέρριψε κι εκείνος μετά τον κ. Κουρουμπλή το σενάριο των πρόωρων εκλογών, ενώ, αναφορικά με το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις δήλωσε λακωνικά: «Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις».

    Δείτε το video:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Κουρουμπλής: Οι Έλληνες ψήφισαν Τσίπρα για 4 χρόνια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Δραγασάκης: «Βλέπει» μείωση των κόκκινων δανείων εντός του 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη στην Κομοτηνή 28χρονος για αρχαιοκαπηλεία και κατοχή ναρκωτικών



    ΣΧΟΛΙΑ