• Ελλάδα

    Αίθριος καιρός με άνοδο θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη

    • NewsRoom
    καιρός


    Αίθριος με παροδικά αραιές νεφώσεις αναμένεται να είναι σήμερα Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 ο καιρός. Νεφώσεις θα υπάρχουν έως και το πρωί στο Αιγαίο, και από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Κρήτη. Η ορατότητα έως τις πρωινές ώρες και προς το βράδυ, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο της τάξης των 2 έως 3 βαθμών. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 18 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 2 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17.

    Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Έως τις πρωινές ώρες και προς το βράδυ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις έως 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Έως τις πρωινές ώρες και προς το βράδυ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

    Δείτε περισσότερα στο meteo.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαγκάρντ: Κάντε μεταρρυθμίσεις, όχι κούρεμα χρέους προς το παρόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελλάδα διχάζει τη γερμανική Αριστερά – Το Die Linke «άδειασε» την αντιπρόεδρο του που ζητά Grexit

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα από Βερολίνο: Μειώστε τώρα τις συντάξεις!



    ΣΧΟΛΙΑ