• Πολιτική

    Δολοφονία Κηφισιάς: Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που «θέρισε» ο μανιακός

    δολοφονία


    Θρίλερ θυμίζει η υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου ταξιτζή στην Κηφισιά. Ο 52χρονος οδηγός ταξί έχασε με βίαιο τρόπο τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.

    Ο άτυχος άντρας έμενε στη Νέα Ιωνία και τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στο ταξί του. Ωστόσο η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι αφού δολοφονήθηκε με μία σφαίρα στον δεξιό κρόταφο από… πελάτη που είχε πάρει από την πιάτσα των ταξί της Κηφισιάς.

    Η οικογένειά του βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη και τόσο η σύζυγος όσο και ο γιος του βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο δικός τους άνθρωπος είναι το θύμα κάποιου μανιακού δολοφόνου.

    «Έβγαινε βραδινές ώρες για δουλειά για να κάνει μεγαλύτερο μεροκάματο. Τι να σας πω. Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το πράγμα. Εγώ και η μάνα μου είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», τόνισε ο 30χρονος γιος του ταξιτζή.

    δολοφονία

    Επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μανιακό

    Το ίδιο όπλο φαίνεται πως είχε χρησιμοποιήσει ο δολοφόνος και στις 11 Φεβρουαρίου αφού η βαλλιστική έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για το ίδιο 22άρι πιστόλι 6,35 mm –  ο.25 το οποίο φέρει σιγαστήρα.

    Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να καταθέσει για δεύτερη φορά ο οδηγός ταξί που δέχτηκε την πρώτη επίθεση, που ευτυχώς δεν του κόστισε τη ζωή, προκειμένου να δώσει περισσότερες πληροφορίες στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οι οποίες ίσως βοηθήσουν στη σύλληψή του.

    Σύμφωνα όσα δείχνουν τα τελευταία στοιχεία πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 25-30 ετών, με ύψος λίγο πάνω από 1.70, αδύνατο που συνηθίζει να κυκλοφορεί με φόρμες και μπουφάν με κουκούλα.

    Το γεγονός ότι εξαφανίζεται μετά τις επιθέσεις δείχνει ότι γνωρίζει άριστα την ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι κάτοικος της περιοχής.

    Φοβούνται για τη ζωή τους οι οδηγοί ταξί της Κηφισιάς

    Για την ζωή τους φοβούνται οι οδηγοί ταξί στην Κηφισιά έπειτα από την στυγερή δολοφονία του 52χρονου συναδέλφου τους το βράδυ της Τρίτης.

    Μόνο στη σκέψη ότι υπάρχει κάποιος μανιακός που παίρνει από τις “πιάτσες” της περιοχής ταξί και δολοφονεί τους οδηγούς, φοβούνται να επιβιβάσουν πελάτες στα οχήματά τους, καθώς δεν γνωρίζουν αν ο δολοφόνος θα έχει στήσει καρτέρι θανάτου.

    Το περαστικό της Τρίτης μάλιστα δεν ήταν το μοναδικό. Τον περασμένο μήνα ακόμη ένας οδηγός δέχτηκε επίθεση με όπλο μέσα στο ΙΧ κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Για καλή του τύχη όμως οι πυροβολισμοί που δέχτηκε, σχεδόν εξ επαφής, δεν του κόστισαν τη ζωή ωστόσο χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στην εντατική έχοντας μέχρι και σήμερα απώλειες μνήμης.

    Η υπόθεση θυμίζει σενάριο θρίλερ με τους επαγγελματίες της περιοχής και την τοπική κοινωνία της Κηφισιάς να είναι ανάστατη από τις δύο επιθέσεις του στυγερού εγκληματία ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι πολύ πιθανό να ξαναχτυπήσει σε ανύποπτη χρονική στιγμή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόλεμος Μεϊμαράκη με Μητσοτάκη: «Τζάμπα μαγκιά να λες ότι δεν ψηφίζεις τα μέτρα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Eurostat βάζει φρένο στην ένταξη της Ελλάδας στο QE

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Πού διαφωνούν κυβέρνηση-δανειστές και τι λένε οι τραπεζίτες



    ΣΧΟΛΙΑ