• Top Stories

    Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα κλειστά σχολεία για αύριο Τρίτη, λόγω του χιονιά

    • NewsRoom
    σχολεία κλειστά χιονιάς


    Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα λόγω της επέλασης του χιονιά. Δείτε αναλυτικά σε ποιες περιοχές οι τοπικές αρχές πως θα υπάρχουν κλειστά σχολεία θα λειτουργούν ούτε αύριο.

    Θεσσαλονίκη

    Στον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο, Τρίτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Στον Δήμο Ωραιοκάστρου όλα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

    Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία και στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

    Στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), ενώ οι παιδικοί σταθμοί αντίθετα θα παραμείνουν ανοιχτοί.

    Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης αλλά και οι παιδικοί σταθμοί έλαβε ο Δήμος Λαγκαδά, εξαιτίας των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στις εγκαταστάσεις των σχολείων από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

    Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στην Καλαμαριά.

    Φλώρινα

    Στον Δήμο Φλώρινας τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, δεν θα λειτουργήσουν στις 10 Ιανουαρίου, ενώ κανονικά θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί.

    Χαλκιδική

    Στη Χαλκιδική δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στους Δήμους Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας και Αριστοτέλη εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

    Κοζάνη

    Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης και την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

    Καστοριά

    Κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στις 9/1 και 10/1.

    Πιερία

    Μετά από συνεννόηση των τριών Δημάρχων και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη αποφασίστηκε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Νομού Πιερίας να μην λειτουργήσουν λόγου ψύχους και παγετού και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

    Θήβα

    Λόγω του παγετού και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από ώρα 10.00.

    Νησιά βορείου Αιγαίου

    Δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα νησιά του Αγίου Ευστρατίου, της Ικαρίας, της Λέσβου, της Λήμνου και της Σάμου.

    Επίσης δεν θα λειτουργήσουν:

    Στο νησί της Χίου, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Βολισσού, Καρδάμυλων, Λαγκάδας, Συκιάδας, Καρυών, Θολοποταμίου, Αγίου Γεωργίου Συκούση και Λιθίου και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Βολισσού και Καρδάμυλων.

    Στο νησί των Οινουσσών οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Ελασσόνα

    Με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου τα σχολεία όλων των βαθμίδων της επαρχίας Ελασσόνας θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 10/01/2017 κλειστά.

    Κορινθία Δήμος Βέλου Βόχας

    Θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Βέλου Βόχας.

    Έβρος

    Κλειστά και αύριο Τρίτη (10 Ιανουαρίου) θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον Έβρο, όπως ανακοινώθηκε από τους δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

    Αργολίδα Δήμος Άργους-Μυκηνών

    Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

    Άργος Ορεστικό

    Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία.

    Αιγιάλεια

    Κλειστά θα είναι τα σχολεία και την Τρίτη σε όλη την Αιγιάλεια

    Δήμος Αγράφων.

    Ανακοινώνεται πως με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10/1/2017

    Αλόννησος και Σκόπελος

    Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τρίτη.

    Εύβοια Κύμη-Αλιβέρι

    Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

    Λάρισα Δήμος ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ

    Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Π.Ε και Δ.Ε και την Τρίτη.

    Δήμος Φαρσάλων

    Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τρίτη.

    Τανάγρα

    Kαι αύριο Τρίτη 10/01/2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονιού και παγετού.

    Καρδίτσα

    Με αποφάσεις των δημάρχων Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των συγκεκριμένων δήμων θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, λόγω του παγετού και της αναμενόμενης χιονόπτωσης από τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Κιλκίς

    Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Κιλκίς.

    Έδεσσα

    Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Έδεσσα, λόγω παγετού και εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

    Ηράκλειο

    Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, στις εξής περιοχές του Δήμου Ηρακλείου: Γοργολαϊνη, Τέμενος, Βασιλειές, Άγιο Σύλλα και Άγιο Βλάση.

    Στις υπόλοιπες περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Για νέο «σαρωτικό» κύμα χιονιά προειδοποιεί σε έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ – Τι λέει ο μετεωρολόγος Κ.Μαρουσάκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΕΙΣ: Φονικός χιονιάς και παγετός σε ολόκληρη τη χώρα – Δύο νεκροί τα πρώτα θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας



    ΣΧΟΛΙΑ