• Πολιτική

    Χαμός έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι αγρότες (video)

    • NewsRoom
    αγρότες


    Πανικός επικρατεί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι αγρότες της Κρήτης, που έφθασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο ζητώντας από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του αγροτικού τομέα.

    Δείτε video:

    αγρότες

    Μικρή ένταση σημειώθηκε, πριν από λίγη ώρα, με ρίψη χημικών, κάθως κάποιοι εξαγριώθηκαν μόλις είδαν τα οχήματα της αστυνομίας μπροστά στην είσοδο του υπουργείου και επιτέθηκαν στις κλούβες. Το επεισόδιο έληξε όταν ψυχραιμότεροι αγρότες τούς συγκράτησαν.

    αγρότες

    1.500 αγρότες από την Κρήτη στην Αθήνα

    Περίπου 1.500 αγρότες από την Κρήτη έφτασαν νωρίς το πρωί με πλοία της γραμμής στον Πειραιά προκειμένου να συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Μαζί τους, είχαν επιβιβαστεί στα πλοία και εκπρόσωποι Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, δήμων και φορέων προκειμένου να στηρίξουν την κινητοποίηση τους.

    αγρότες

    Αμέσως μετά την άφιξή τους, μετέβησαν με τον ηλεκτρικό από τον σταθμό του Πειραιά στην πλατεία Βάθη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για να πραγματοποιήσουν την διαμαρτυρία τους.

    Στο επίκεντρο των αιτημάτων του αγροτικού συλλαλητηρίου είναι το φορολογικό, το ασφαλιστικό αλλά και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων.

    αγρότες

    Στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών αλλά και αγρότες τόσο από την Πελοπόννησο όσο και από περιοχές της Μακεδονίας, που αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα η με λεωφορεία ή αυτοκίνητα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξαφνικός πόλεμος στο λιανεμπόριο: Καρυπίδης vs Σπυρόπουλου – Τι απαντά ο Απ. Σπυρόπουλος στο mononews

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο ΑΕΠΙ: Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών του Δ.Σ. με εντολή εισαγγελέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα ακίνητα με χρησικτησία δεν αποτελούν τεκμήριο



    ΣΧΟΛΙΑ