ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγωνία επικρατεί στο Άγιο Όρος λόγω της εξαφάνισης ενός 43χρονου δόκιμου μοναχού από την Ουκρανία, ο οποίος εξαφανίστηκε εν μέσω κακοκαιρίας.
Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του μοναχού, ο οποίος διέμενε σε ένα από τα διάσπαρτα κελιά του Αγίου Όρους.
Στις 16 Ιανουαρίου, ο δόκιμος μοναχός ξεκίνησε από το κελί του για να επισκεφθεί τη μονή Καρακάλλου. Σε μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου που έστειλε στο γνωστό του ανέφερε ότι δεν θα καταφέρει να φτάσει λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Εκείνη την ημέρα, στην ευρύτερη περιοχή χιόνιζε και επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες.
Η εξαφάνιση του δηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από τον μοναχό που τον φιλοξενούσε στο κελί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μανώλης Σφακιανάκης: Ετοιμάζω το ελληνικό CSI- Όλες οι λεπτομέρειες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού – Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος επιθετικός Βαγγέλης Πανάκης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόλεμος των Ρόουζ το διαζύγιο Ωνάση – Αλβάρο: Της ζητά διατροφή 300.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.